Χρήστος Βράκας

Οικονομολόγος MSc

Ο Χρήστος Βράκας, κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Α΄ Τάξης, είναι ο ιδρυτής της εταιρείας το 2011.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με μεταπτυχιακές σπουδές στο τμήμα Λογιστικής & Ελεγκτικής του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας και είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Οικονομολόγων & Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων. Έχοντας μεγάλη εμπειρία στην παρακολούθηση λογιστηρίων εταιρειών όλων των κατηγοριών, έχει διατελέσει και εξακολουθεί να κατέχει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή σε μεγάλες εταιρείες εντός Ελλάδος.


Ελένη Κατσινέλη

Οικονομολόγος

Η Ελένη Κατσινέλη είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης & Διαχείρισης έργων της σχολής Διοίκησης & Οικονομίας του Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Οικονομολόγων & Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων.

Από το 2014 αποτελεί βασικό στέλεχος της εταιρείας αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το τμήμα μισθοδοσίας εταιρειών έχοντας υπό την επίβλεψή της περισσότερους από 250 εργαζόμενους.


Αλέξανδρος Κουτσονάσιος

Οικονομολόγος

Ο Αλέξανδρος Κουτσονάσιος είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας, κάτοχος Άδειας Άσκησης Επαγγέλματος Λογιστή – Φοροτεχνικού Β΄ Τάξης και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και της Ένωσης Οικονομολόγων & Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ν. Τρικάλων.

Είναι υπεύθυνος για τη λογιστική παρακολούθηση & ενημέρωση όλων των εταιρειών με απλογραφικό σύστημα ενώ παράλληλα εξειδικεύεται στην συμβουλευτική αναπτυξιακών προγραμμάτων ΕΣΠΑ έχοντας εκπονήσει περισσότερες από 200 μελέτες επιχειρήσεων και φορέων του Δημοσίου.


Δημήτρης Παπαπολυζόπουλος

Λογιστής

Ο Δημήτρης Παπαπολυζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος «Στέλεχος Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου – Φοροτεχνικού Γραφείου» του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθηνών.

Από την αποφοίτησή του το 2015 και έπειτα εργάστηκε ως υπεύθυνος λογιστηρίων μεγάλων εταιρειών εντός Αθηνών ενώ από το 2020 αποτελεί βασικό στέλεχος της εταιρείας Βράκας & Συνεργάτες.


Κωνσταντίνος Κομματάς

Τελειόφοιτος ATEI

Ο Κωνσταντίνος Κομματάς, τελειόφοιτος της σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων με οικονομική κατεύθυνση του ΑΤΕΙ Λάρισας, πραγματοποιεί την πρακτική του άσκηση στην εταιρεία έχοντας τη δυνατότητα να ζήσει εκ των έσω τον πραγματικό κόσμο των επιχειρήσεων.